Nero D'Avola DOC BIO 0,7l
Detailní popis produktu
Vol. 13,5 %
Výběr hroznů, ruční sběr.
Macerace a fermentace bobulí trvá 15-20 dní v nerezových tancích při teplotě 25°C. Pak následuje malolaktické kvašení v nerezu.
50% vína zraje 2 měsíce v barrique-ových sudech, aby vínu dodala hutnost bez toho aby uškodila svěžosti tohoto vína.
50% vína zraje v nerezovích tancích.
Pak 2 měsíce v lahvi.
Sytě červené víno s fialovími odlesky vyjadřuje známky ovoce - třešeň a švetka.
V ústech je díky sametovým tříslovinám harmonické a vyvážené.
Není možné si nepředstavit BIO Nero d’Avola s těstovinami s rajčatovou omáčkou, tmavým masem na grilu nebo se zvěřinou, vyzrálými sýry a pokrmy na bázi hub.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář